De teloorgang van de kermissen

Kijkend naar de teloorgang van de kermissen binnen de gemeente Meerssen, heeft Partij Groot Meerssen (PGM) laten weten, dat zij gaan pleiten voor een actievere rol van het gemeentebestuur, om er voor te zorgen dat exploitanten zo veel als mogelijk de weg vinden en blijven vinden, naar de gemeente Meerssen.

Kerntakendebat
Tijdens het kerntakendebat in 2010 werd besloten dat dat de gemeente geen enkele rol heeft in het organiseren van een kermis. PGM stemde tegen dit voorstel. Tijdens dezelfde beraadslaging werd besloten om geen kosten meer te heffen voor exploitanten die op de kermis komen te staan en werd er een extra krediet ter beschikking gesteld.

Campagne
PGM noemt als mogelijkheid dat vanuit de gemeente een campagne komt om Kermisexploitanten naar Meerssen te lokken, echter is er, volgens de partij, meer nodig. Tevens roepen zij burgers op om mee te denken en ideeën aan te leveren.

Lees vorig bericht

Oud-SV Meerssen trainer Ruijs naar Willem ll

Lees volgend bericht

Leraren voeren actie tegen hoge werkdruk