IVN dagwandeling door de Voerstreek

IVN Meerssen organiseert op zondag 09 juli  2017 een dagwandeling van ongeveer  14 km. vanaf Noorbeek. De wandeling voert ons door de Voerstreek, een prachtig natuurgebied.

Deels heuvelachtig, deels door het dal van de Noor en de Voer lopen we door bossen en weilanden  richting ‘s-Gravenvoeren en Hoogbos,  weer naar ons startpunt in Noorbeek. In ‘s-Gravenvoeren houden we een koffiepauze. De ongerepte natuur in deze streek maakt deze wandeling tot een aanrader.

Vertrek vanaf achter het station
Er wordt vertrokken om 9.30 uur vanaf de  parkeerplaats achter het station in  Meerssen, eventueel.carpoolen en de wandeling begint om 10.15 uur bij de Brigidakerk in Noorbeek. Iedereen is welkom, ook niet-leden.  Denk aan stevige wandelschoenen. Wandelgidsen zijn  Annie Hupkens 043 3472590 en Riet Hautvast 043 3475663.

Lees vorig bericht

41 miljoen euro boete voor NS

Lees volgend bericht

Gemeente verzoekt met klem opheldering vliegbewegingen