Parcoursverkenning Marathon Meerssen

In navolging van de parcoursverkenningslopen van vorig jaar, heeft Marathon Meerssen haar aanbod aan voorbereidende trainingen dit jaar vergroot. Op 10 juli is er voor de diverse tempogroepen een parcoursverkenning. Om 19:00 uur wordt vertrokken vanaf Café Zaal De Keizer op de markt in Meerssen.

Ervaren trainers
Onder begeleiding van enkele ervaren trainers wordt er in verschillende tempogroepen getraind. Tempogroep 1 – 5.10 min/km, groep 2 – 5.30 min/km, groep 3 – 6.00 min/km. De deelname is gratis en op eigen risico. De organisatie vraagt om zich vooraf aan te melden via een mailtje naar trainingsloop@marathonmeerssen.nl

Inschrijving Marathon Meerssen
De inschrijvingen voor Marathon Meerssen zijn geopend.  Voor geïnteresseerden kan dit via www.marathon meerssen.nl

Lees vorig bericht

Gemeente verzoekt met klem opheldering vliegbewegingen

Lees volgend bericht

GMK zilveren feest met grandioos jubileumconcert