Aanmeldingen tweede Santa’s Run van start

Nog zes maanden tot aan kerst. Het lijkt nog lang, maar de organisatie van Santa’s Run heeft nu al bekend gemaakt om met een tweede editie te komen. De inschrijvingen voor de Santa’s Run is vanaf zondag 2 juli begonnen. De tweede editie van de Santa’s Run wordt dit jaar gereden op 9 December 2017.

Mensen met lichamelijke of geestelijk beperking
Het doel van Santa’s Run is om mensen met een lichamelijke en of geestelijke beperking een geweldige mooie onvergetelijk avond te bezorgen, zodat ze voor de duur van de run hun eigen beperking even vergeten. De met lampjes versierde vrachtwagens zullen al toeterend diverse gemeentes paseren. Vorige jaar was de start in Geulle en ging de stoet door verschillende straten van Meerssen.

Lees vorig bericht

Gemist Meer/Actueel 2 juli : Duidelijkheid over vliegbewegingen – Kunstwerk verdwenen – Terugblik Mensenketting Tihange

Lees volgend bericht

KPN past kanaalnummers Meer Vandaag aan