Bundermijt 2017

Op zondag 17 september 2017 zal in Bunde weer de gezellige Bundermijt Braderie plaats vinden. Vanaf 11 uur zal het centrum van Bunde weer worden omgetoverd tot een heus festijn van marktkraampjes, muziek en attracties. Dit jaar keert ook de kindermarkt weer terug op de Bundermijt. Aanmelden voor de kindermarkt kan via www.bundermijt.nl . Op het Sint Angesplein zal een podium staan waar vanaf 12.30 tot 21 uur diverse artiesten zullen optreden.

De harmonie Sint Agnes zal om 12.30 uur de officiële opening muzikaal opluisteren en daarna nog een optreden verzorgen. Dansstudio Op den Camp zal voor de nodige dans en beweging zorgen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u daarna genieten van een optreden van Vocal group Get Real uit Bunde in samenwerking met de slagwerkgroep uit Borgharen.

Aansluitend staat de bekende band Anderkovver op het podium op het sint Agnesplein. Voor de inwendige mens zullen diverse foodtrucks aanwezig zijn en uiteraard een drankbuffet. Noteer 17 september in je agenda want de Bundermijt mag je toch zeker niet missen. Neem ook eens een kijkje op onze nieuwe website www.bundermijt.nl of op onze Facebookpagina facebook.com/Braderie-Bundermijt.

Verenigingen en ondernemers nodigen wij van harte uit om aan de Bundermijt Braderie deel te nemen door een berichtje via www.bundermijt.nl

Lees vorig bericht

Orgelconcerten in Meerssen

Lees volgend bericht

Kunstgroep BKB exposeert in bibliotheek Meerssen