Kunstgroep BKB exposeert in bibliotheek Meerssen

Tijdens de zomermaanden gaan leden van de kunstgroep BKB de bibliotheek versieren met kunstwerken. Deze werken bestaan uit diverse schilderijen, keramiek,  beelden van brons, van steen en van papier-maché en aparte sieraden. De kunstenaars zijn afkomstig uit Bunde en wijde omgeving.

Woensdag 12 juli
De tentoonstelling wordt woensdag 12 juli om 14.00u feestelijk geopend door onze wethouder van onder meer cultuur, de heer Berry van Rijswijk.

Samenwerking
De samenwerking tussen de medewerkers van de bibliotheek en de leden van de kunstgroep is ontstaan tijdens het cultureel café in Meerssen; een tweemaandelijkse bijeenkomst voor iedereen die iets met kunst, cultuur, erfgoed en toerisme te maken heeft.

De werken zijn te bezichtigen tijdens de openingsuren van de bibliotheek. De tentoonstelling is voor iedereen openbaar.

Lees vorig bericht

Bundermijt 2017

Lees volgend bericht

Wielrenner maakt lelijke val in Geulle