Vervolg bijeenkomst demonstraties Tihange

Op 25 juni gingen 50.000 mensen de straat op voor de sluiting van de kerncentrale Tihange. De actie op die dag was volgens de organisatie en verschillende andere organisaties een groot succes. WISE organiseert op 12 juli om 20:00 s ‘avonds een bijeenkomst waarin teruggekeken, maar ook vooruit gekeken wordt.


Uitgenodigde

De lokale burgercomités, andere Limburgse organisaties en andere die willen meedenken worden uitgenodigd om 20:00 uur bij Stayoke in Maastricht. Aanmelden is wel verplicht dit kan via: Vera de Raad, vera@wisenederland.nl of via 020-61263668

Lees vorig bericht

Wielrenner maakt lelijke val in Geulle

Lees volgend bericht

KPN heeft vanaf 4 juli de kanaal indelingen aangepast, Meer TV is te ontvangen via kanaal 1337 & Meer FM 1037