Filmavond in de Koel

Woensdagavond 12 juli wordt in Gemeenschapshuis De Koel een film gedraaid genaamd Faith like potatoes. Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal in Zuid-Afrika. De toegang voor deze avond is gratis. Deze film is gebaseerd op het boek Faith Like Potatoes (Aardappelgeloof). De film (met Nederlandse ondertiteling) is het levensverhaal van Angus Buchan, een Zambiaanse aardappelteler van Schotse komaf, die met zijn gezin naar Zuid-Afrika trekt, op zoek naar een beter leven. In zijn strijd een nieuw bestaan op te bouwen, krijgt hij een schijnbaar ongelooflijke serie tegenslagen te verwerken.

Wanneer: woensdag 12 juli
Tijd: 20.00 – 22.00 uur a
Voor meer informatie: pbaan@solcon.nl of 043-3653082.

Lees vorig bericht

Tentoonstelling over keramiek, speksteen en schilderijen

Lees volgend bericht

Gemist Meer/Actueel 9 juli: OZB minder verhoogd – Grafitikunst in de Angelatunnel- Fietsendiefstal tegengaan