Petitie om vernieuwing speeltuintje

Buurtbewoners van Meerssen-west zijn een petitie gestart met als doel: om het speeltuintje achter de Oranje Nassaustraat/Past. Dom. Hexstraat te vernieuwen. Zij zijn erg teleurgesteld dat de oude glijbaan is weggehaald. Hiervoor is geen nieuwe teruggekomen.

Petitie
Door middel van deze petitie hopen ze ‘dat de gemeente zich nog eens wil buigen over het belang van het aanblijven van deze speeltuin. Laat onze speeltuin een speeltuin blijven en vervang deze NIET door openbaar groen’. ‘Er zijn zo veel kinderen hier in de buurt die gebruik kunnen maken van deze speeltoestellen. Buiten spelen is gezond, toch?’ aldus petitionaris Sandra Janssen.

Lees vorig bericht

Gemist Meer/Actueel 9 juli: OZB minder verhoogd – Grafitikunst in de Angelatunnel- Fietsendiefstal tegengaan

Lees volgend bericht

Terugblik: Themu Klimomloop 2017