Drs. Karel van Rosmalen Koninklijk Onderscheiden

Burgemeester Mirjam Clermonts heeft drs. Karel van Rosmalen uit Bunde onderscheiden als Officier in de Orde van Oranje Nassau. Van Rosmalen ontvangt deze onderscheiding voor zijn jarenlange verdiensten voor Zuyd Hogeschool en al dan niet daaraan gerelateerde nevenactiviteiten. De onderscheiding is uitgereikt tijdens het afscheid van drs. Karel van Rosmalen als voorzitter van het College van Bestuur Zuyd Hogeschool.

Voorzitter sinds 2007
De heer Van Rosmalen was sinds 2007 voorzitter van het College van Bestuur. Hij heeft sturing en leiding gegeven aan een ontwikkel- en cultuurveranderingsproces binnen Zuyd Hogeschool. Daarnaast ontplooide hij diverse activiteiten voor de samenleving in de regio Parkstad, Maastricht en Limburg.

Fotograaf: Klaus Tummers

 

Lees vorig bericht

Politie zet lokfietsen in

Lees volgend bericht

Eerste lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen bekend