Vrouwenvereniging ZijActief Moorveld

Afsluiting programma voorjaar
Op 30 mei sloot Vrouwenvereniging ZijActief Moorveld haar voorjaarsprogramma af met een activiteit die klonk als een klok. Om drie uur gingen een twintigtal sportieve dames onder leiding van Riekie Notten op pad voor een korte maar prachtige wandeling door het Gäölse bos. Tegen half vijf waren ze terug in Gemeenschapshuis De Kollekamp om samen met de niet-wandelaars te genieten van een huisgemaakte boerenkoffietafel. Hulde aan de dames die onder leiding van onze onvolprezen Marga Lemmens hiervoor zorgden.

Afscheid
In de eerste helft van 2017 had ZijActief Moorveld een tweetal gevoelige verliezen te verwerken. Op woensdag 24 mei namen we afscheid van onze enthousiaste secretaris Marianne Werkman en op zaterdag 17 juni waren we aanwezig bij de crematie van ons trouwe lid José van Es. We danken beiden nogmaals voor hun bijdragen aan onze vereniging, in het bijzonder Marianne Werkman, die sinds 2015 het secretariaat onder haar hoede had genomen. In afwachting van de invulling van de bestuursvacature wordt het secretariaat voorlopig waargenomen door oud-secretaris Mariet Kerckhoffs.

Gouden jubileum
Maar verdriet en vreugde gaan ook bij ZijActief Moorveld hand in hand. Op dinsdag 5 september vieren we het gouden verenigingsjubileum. We maken een dagtrip die we afsluiten met een feestelijk diner bij Restaurant ’t Hepke te Geulle. Alle leden ontvangen een officiële uitnodiging met een aanmeldingsformulier voor deze feestdag. Vriendelijk verzoek aan allen om het aanmeldformulier vóór 15 augustus in te leveren. We wensen alle leden en hun huisgenoten een fantastische vakantie en hopen iedereen op 5 september in goede gezondheid te mogen begroeten.

Lees vorig bericht

De historie van speeltuin St. Joseph (video)

Lees volgend bericht

Politie achtervolgt jongen op scooter