De laatste schooldag en daarna vakantie (video)

Na een laatste dag school gaat de schooldeur op slot voor de zomervakantie. Dat gebeurde ook bij basisschool de Lindegeard in Rothem. Met goede moed kwamen de leerlingen naar school om de laatste schooldag te vieren.

Allerlaatse keer
De kinderen van groep acht kwamen de allerlaatste keer naar school. Zij komen na de vakantie niet meer terug. Voor hun wacht de middelbare school. De een gaat naar het atheneum, gymnasium of de Havo bij Stella Maris in Meerssen, de ander naar Maastricht of Valkenburg.

Uitgezwaaid
De jongere basisschoolleerlingen hebben al voorpret over hun vakantie. Dan is het zover. De deur van de school gaat open en is het vakantie. Maar voordat iedereen aan de vakantie begint worden de groep acht leerlingen door de andere kinderen, onderwijzend personeel en de ouders uitgezwaaid. Zij maken de volgende stap in hun jonge leven.

Lees vorig bericht

Orgelconcerten in Meerssen

Lees volgend bericht

Gemist Meer/Actueel zondag 16 juli: Laatste schooldag- Meteen op vakantie- Petitie om speeltuintje