35 tot 40 reizigers per dag in de Buurtbus

Tijdens een bijeenkomst van de vrijwilligers van de Buurtbus in Geulle is bekend gemaakt dat er gemiddeld 35 tot 40 personen per dag gebruik maken van de Buurtbus. De bestemmingen zorgcentrum Ave Maria, het station Beek-Elsloo en het centrum van Meerssen worden het meeste aangedaan door de reizigers. De Buurtbus denkt er over om een zaterdagdienst in te stellen. Het afgelopen half jaar heeft de Buurtbus een afstand van 40.000 km afgelegd. Tijdens de bijeenkomst kregen de chauffeurs, dankzij sponsoring, een hemd en een vest.

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Vinkmag ad

Lees vorig bericht

Gemist Meer/Actueel zondag 16 juli: Laatste schooldag- Meteen op vakantie- Petitie om speeltuintje

Lees volgend bericht

Nieuw seizoen Biekletse van start