Gemist Meer/Actueel zondag 23 juli: De Koel in Rothem onder de loep – Staatssecretaris Dijksma verbaasd- Samenwerking SV Meerssen en RVU

Meer/Actueel van zondag 23 juli 2017 met o.a. :

Accommodatiebeleid
Gemeenschapshuis De koel in Rothem staat bovenaan de lijst. De gemeente moet in 2018 nog 3 ton bezuinigen in het kader van het accommodatiebeleid. Allereerst wordt de koel onder de loep genomen.

Brief Dijksma
Verbaasd, dat is staatssecretaris Dijksma over de ontstane verwarring onder de inwoners over hoe druk het wordt in de lucht. De gemeente heeft naar aanleiding van deze verwarring een brief gestuurd naar de staatssecretaris. 

MOPs gesloopt
De Meerssense Ontmoetingsplaats, oftewel de MOP in Rothem is vernield. De planken van de tafel zijn er met geweld afgerukt. Ze staan verspreid over de gehele gemeente. Ondertussen is de MOP al gerepareerd. De dader of daders zijn nog niet bekend.

Samenwerking RVU-SV Meerssen
RVU en SV Meerssen gaan samenwerken. In het verleden probeerde ze dit al, toen gingen de onderhandelingen erg stroef. Maar nu gaan ze het nogmaals proberen. 

Petitie Pletschmeppers
750 steunbetuigingen heeft tennisclub de Pletschmeppers opgehaald. Genoeg dus om de petitie aan wethouder Cortenraede te overhandigen.

Meerssenaren in de Vierdaagse
De twee Meerssenaren Gerda en Juliette hebben afgelopen week de 4 daagse helemaal uitgelopen. Wethouder van sport en cultuur, van Rijswijk, heeft de twee dames bij de finish opgewacht en verwelkomd.

Gepresenteerd door Sabrina Claasens

 

Lees vorig bericht

Meerssenaren Gerda en Juliette liepen 4-daagse

Lees volgend bericht

Staatssecretaris antwoordt op vragen wethouder