Binck Bank Tour doorkruist gemeente

De vijfde etappe van de Binck Bank Tour komt vrijdag 11 augustus door de gemeente Meerssen. Op de deelnemerslijst van de Binck Bank Tour staan onder andere Peter Sagan, Tom Dumoulin, en Dylan Groenewegen.

Twee beklimmingen
Rond 14.00 uur komen de wielrenners de gemeente Meerssen binnen. Zij komen vanaf de Ambyerweg-Noord en het viaduct van de A79 naar Rothem. Vervolgens gaan zij via de Maastrichterweg naar de Vliegveldweg langs de A2 en beklimmen de Kruisberg. Bovenaan gaan de wielrenners rechtsaf om via de Nieuwe Vliekerweg, Vliek, Sint Catharinastraat, Humcoven naar Meerssen af te dalen. Via Op de Beukel, Lange Raarberg en Raar klimmen de wielrenners richting Groot Haasdal. Om  14.15 uur verlaten de wielrenners de gemeente Meerssen.

Lees vorig bericht

BRUG-M niet te spreken over accommodatiebeleid

Lees volgend bericht

IVN middagwandeling door groen en eigen dorp