Start renovatiewerkzaamheden aan Proosdijschuur

Op maandag 21 augustus starten de renovatiewerkzaamheden van de Proosdijschuur. Ter voorbereiding plaatst de aannemer deze week al de bouwhekken. Deze zijn voorzien van doeken. In maart 2018 moet de verbouwing van de Proosdijschuur en de aanpassing van de bestrating rond het gebouw gereed zijn.

Aan- en afvoer materialen
De aan- en afvoer van materialen, machines en overige benodigdheden vindt plaats via de Markt. Op donderdagen wordt rekening gehouden met de weekmarkt en in voorkomend geval met andere evenementen op de Markt.

Horeca en raadzaal
De hoeve krijgt een kwalitatief hoogwaardige invulling, waarbij verschillende functies elkaar aanvullen: een unieke combinatie van kwaliteitshoreca en een raadzaal.

Lees vorig bericht

Tihange en ons bewustwordingsproces

Lees volgend bericht

Zomerfeestweek