KVW Meerssen tevreden met nieuwe locatie

Kinder Vakantiewerk Meerssen is tevreden met haar nieuwe, tijdelijke, locatie in het oude IvOO gebouw aan de Proost de Beauforstraat die de gemeente aan hun ter beschikking heeft gesteld. Dat heeft voorzitter Erik Vandewall Meer Vandaag laten weten.

Ernstig zorgen
Vorig jaar maakte KVW zich nog ernstig zorgen over haar toekomst. Op de huidige locatie, nabij gemeenschapshuis de Stip, wordt namelijk een kindcentrum gebouw waardoor ze een nieuwe locatie moesten zoeken.

Tijdelijke oplossing

De nieuwe tijdelijke locatie van het KVW in het gebouw waar ook de school ’t Hwagveld, de bibliotheek en de lokale omroep Meer Vandaag is gevestigd is maar voor één jaar. Volgend jaar moet er weer opnieuw gekeken worden naar een nieuwe locatie. Zowel de school als de bibliotheek verkassen dan naar het nieuwe kindcentrum. De omroep en het KVW moeten dan weer op zoek naar een nieuwe vestiging.

 

Lees vorig bericht

Meer Actueel van deze week

Lees volgend bericht

Tentoonstelling Groep Creatief uit Meerssen