4-delige serie over de flora en fauna

Meer TV zendt vanaf vrijdag 4 augustus een 4-delige serie uit over de “Flora en Fauna van de Maasvallei”. Deze aflevering zijn gemaakt door Geullenaar Ton Vranken. De aflevering geven de flora en Fauna weer van Stein tot Bunde. De opnames zijn gemaakt in het jaar 2007 en heb ieder hun eigen seizoen: Lente, zomer, herfst en winter.

Vele werk

Ruim 4500 uur is Vranken op pad geweest en 500 uur is er aan de montage gewerkt. De afleveringen zijn zonder commentaar. Tijdens de afleveringen hoort u alleen de geluiden van de natuur met muziek die speciaal door Vranken is gecomponeerd en ingespeeld.

Uitzendschema
4 en 5 augustus: Lente
11 en 12 augustus: Zomer
18 en 19 augustus: Herfst
25 en 26 augustus: Winter

Uitzendingen starten om: 9-12-16-18-20-22-24 uur!

 

Lees vorig bericht

Biekletse met Nico de Kruif (video)

Lees volgend bericht

Zomerwandeling met zomerse kleuren langs de Geul