Mirjam Clermonts ‘ik hou van mensen’

In de nieuwe aflevering van Biekletse volgt het team van Meer TV burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz. De kijker krijgt een inkijk in een deel van haar persoonlijk leven en het burgemeesterschap. Zo is zij te zien bij het starten van de dag thuis en later binnen het bestuurscentrum. Tevens wordt er gekeken naar een stukje invulling van haar vrije tijd. Mirjam Clermonts is een vrouw die van mensen houdt en de mensen opzoekt. Zo doet zij deze zomer diverse maatschappelijke stages. Nieuwsgierig geworden? Een openhartig interview met de burgermoeder van Meerssen.

Vanaf zondag 6 augustus vanaf 08:00 uur tot en met dinsdag 8 augustus 23:00 uur ieder uur, na Meer Actueel, naar Biekletse met de burgemeester.

Lees vorig bericht

De archeologische prehistorie van Meerssen

Lees volgend bericht

Guy Sweens te gast in het 80’s Café op Meer/fm