Rooden overgenomen door Vebego

Het groenbedrijf Rooden Landscape Solutions BV uit Meerssen is door Vebego uit Voerendaal overgenomen. Met de overname van Rooden zet Vebego een stap op de zakelijke en particuliere markt in het groen. Balanz Facilitair, een dochterbedrijf van Vebego, richt zich vooral op het groenonderhoud van gemeentes en woningcorporaties. Binnen Balanz Facilitair werken mensen uit de sociale werkvoorziening.

Geen gevolgen werknemers
Voor de ruim veertig werknemers die bij Rooden in dienst zijn heeft de overname geen gevolgen. Het bedrijf blijft zelfstandig opereren maar gaat daarnaast ook samenwerken met Balanz Facilitair. Directeur Roger Rooden wordt binnen Vebego  commercieel directeur groenactiviteiten Zuid-Limburg.

Lees vorig bericht

Vrouw drinkt 6.5 keer teveel alcohol

Lees volgend bericht

Openluchtfilm krijgt wederom nieuwe datum