Vrouw drinkt 6.5 keer teveel alcohol

De politie heeft een vrouw aangehouden die 6.5 keer de Wettelijke toegestane hoeveel alcohol had genuttigd. Aan Past Arnold Somyasingel zou de bestuurder, met een kleine witte personenauto, enkele geparkeerde personenauto’s hebben geraakt. De bestuurder zou zijn doorgereden.

Auto aangetroffen aan de Kuileneinderstraat
Later werd de kleine witte auto aangetroffen op de Kuileneinderstraat. Het voertuig stond midden op de rijbaan geparkeerd. De bestuurster werd aan het bureau onderworpen aan een ademtest. Uit het resultaat van de ademtest bleek dat de bestuurster 6.5 keer de wettelijke toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. De bestuurster werd aangehouden en tegen haar wordt proces- verbaal opgemaakt. In overleg met de GGD-arts werd besloten dat de vrouw ter observatie werd opgenomen aangezien ieder ander persoon met dergelijk alcohol promillage tegen het buitenbewustzijn aan zit.

Lees vorig bericht

Guy Sweens te gast in het 80’s Café op Meer/fm

Lees volgend bericht

Rooden overgenomen door Vebego