Een wandeling met een verhaal

Geulle is één van de Maasdorpen binnen RivierPark Maasvallei. Net als vele bijzondere Maasdorpen in RivierPark Maasvallei, kent ook Geulle vele mooie monumenten, bezienswaardigheden en dorpsverhalen. Een aantal van deze verhalen is nu verwerkt in de RivierPark Maasvallei storytelling-route Geulle. Tijdens de wandeling hoort u verhalen over onder andere het verlaten Waalserstraatje, de katten van de Blomberg en het Doodlager.

Storytelling-app
Wethouder Toerisme Cortenraede over de storytelling-route Geulle: “In de prachtige dorpen van onze gemeente is enorm veel moois te ontdekken. Te voet of op de fiets. Met deze  storytelling-app hoor je voortaan ook het verhaal van de mensen die er wonen. Rivierpark Maasvallei, Buitengoed Geul & Maas, prachtige hellingbossen en schitterende vergezichten: dat alles vind je in Sfeervol Meerssen!”

Download de route gratis
De Storytelling-route Geulle is gemaakt via de storytelling wandelapp izi.travel. Deze app is met uw smartphone gratis te downloaden voor zowel iphone en android toestellen. Via de zoekterm RivierPark Maasvallei Geulle vindt u vervolgens de Geulle route. De route is 13 km lang en kan zowel wandelend als fietsend worden gevolgd. Na het downloaden van de route via de izi.travel app, kunt u de route ook offline gebruiken. Verder heeft de route geen vooraf bepaalde startplaats. U bepaalt dus zelf waar u de route start. De app loopt vervolgens als het ware met u mee. Op verschillende plekken zal de app u attenderen op verhalen over Geulle. Deze verhalen kunt u lezen via de app op uw smartphone, maar ook afspelen. Het verhaal wordt vervolgens aan u verteld, terwijl u rustig doorwandelt.

Hoe werkt het?
Download the izi.Travel app
Zoek naar RivierPark Maasvallei Geulle
Download of wandel direct de route

Lees vorig bericht

Petitie om te investeren in lokale omroep

Lees volgend bericht

Zomerfestival in Rothem