Zomerfestival in Rothem

De Samenwerkende Verenigingen Rothem organiseren weer een onvergetelijk en spectaculair event. Tijdens het Zomerfestival op zaterdag 2 september is er een dagvullend programma voor jong en oud. Weten wat eenden en de Geul met deze dag te maken hebben? Kom dan naar Rothem!

Spelen is voor iedereen
Voor de allerjongsten zijn er spelactiviteiten, zoals glibberen over een zeepbaan, spijkerbroek hangen en luchtbuksschieten. Het mix-volleybaltoernooi brengt iedereen samen: jong, oud, vrouw, man, jongens en meisjes. Ook de ouderen worden natuurlijk niet vergeten: er is tijd voor kienen en het kaartspel kwajongen.

Darten ter herinnering
Het absolute hoogtepunt van de Zomerspelen belooft het dartstoernooi om de Dwight Besems Bokaal te worden. Deze jonge, markante en veel te vroeg overleden Rothemnaar wordt op deze manier herinnerd.

Een hapje en een drankje
Ook aan de inwendige mens is gedacht. Koud, warm, vast of vloeibaar: de vrijwilligers van de Samenwerkende Verenigingen Rothem draaien hun hand er niet voor om. Iedereen is welkom! Ook mensen die niet in Rothem wonen.

Het programma
12:45 uur Opening
13:00 – 16:00 uur Spelactiviteiten leerlingen groep 1 t/m 8 op de voetbalvelden
13:30 – 17:00 uur Kwajongconcours en Kienen (afwisselend) in de kantine
14:30 – 17:00 uur Mixvolleybaltoernooi (zestallen vrouwen en mannen) op voetbalveld
17:30 – 21:00 uur Darts “Dwight Besems Bokaal”
18:00 – 19:30 uur Jeu de Boules (2/3-tallen) op de voetbalvelden

Lees vorig bericht

Een wandeling met een verhaal

Lees volgend bericht

Roep om meer parkeervakken in Pastoor Smeetsstraat