Biekletse met Mirjam Clermonts (video)

In de nieuwe aflevering van Biekletse volgt het team van Meer TV burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz. De kijker krijgt een inkijk in een deel van haar persoonlijk leven en het burgemeesterschap. Zo is zij te zien bij het starten van de dag thuis en later binnen het bestuurscentrum. Tevens wordt er gekeken naar een stukje invulling van haar vrije tijd. Mirjam Clermonts is een vrouw die van mensen houdt en de mensen opzoekt. Zo doet zij deze zomer diverse maatschappelijke stages. Nieuwsgierig geworden? Een openhartig interview met de burgermoeder van Meerssen.

 

Lees vorig bericht

Meer/Actueel 6 augustus : Bewoners Pastoor Smeetsstraat boos – De Kollekamp neemt voortouw – Petitie voor Lokale omroepen

Lees volgend bericht

De Flora en Fauna van de Maasvallei tijdens de zomer kijk je vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus op Meer TV