Charlemagne Meerssen is preuve, drinken, genieten en beleven

Charlemagne is een bijzonder sfeervol eet- en drinkfestijn (‘preuvefestijn’) in Meerssen. Dit 2-daags evenement voor jong en oud vindt voor de 5e keer plaats op zaterdag 19 en zondag 20 augustus. De locatie is de sfeervolle markt in hartje Meerssen, gelegen aan de voet van de prachtige basiliek. Beleving én onderling contact staan centraal tijdens dit evenement. Diverse artiesten zullen voor een gepaste muzikale omlijsting en het nodige entertainment zorgen. Voor de jeugdige bezoekers is er een professionele en gevarieerde (gratis) kinderanimatie aanwezig. Een festijn waar iedereen gewoon bij moet zijn.

Gratis toegang
Het concept is lekker, hapklaar en betaalbaar eten en drinken met een vernieuwende, verrassende óf traditionele insteek, in kleine en grotere porties. Genoeg te ‘preuve’ dus en dat alles in een geweldige en gastvrije ambiance. Laat je verrassen.Betalen kan met zogenaamde ‘Charelkes’ (eet- en consumptiebonnen) die ter plaatse te koop zijn. De toegang is gratis.

Opening door de burgemeester
Zowel zaterdag als zondag start het ‘preuvefestijn’ om 14.00 uur. De markt in Meerssen is dan omgetoverd tot de grootste gelagkamer van het Zuiden. Op zaterdag is het einde om 01.30 uur voorzien, op zondag om 22.00 uur. De officiële opening zal op ludieke wijze worden verricht door burgemeester Clermonts-Aretz op zaterdag om 17.00 uur onder het toeziend oog van het voltallige college. Meer info en het volledige programma is op de website www.charlemagnemeerssen.nl te vinden.

Lees vorig bericht

De Flora en Fauna van de Maasvallei tijdens de zomer kijk je vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus op Meer TV

Lees volgend bericht

Buiten tekenen in de zomervakantie