Noorderbrug afgesloten

Van 7 tot 21 augustus 2017 is de Noorderbrug in Maastricht (verbinding tussen A2 en stadscentrum) volledig afgesloten. Dat zorgt voor forse verkeershinder en drukte op verschillende routes in en om de stad Maastricht.

Slimme reisacties voor iedereen
Maastricht Bereikbaar roept iedereen op om zoveel mogelijk slim te reizen: met de trein, bus, fiets, e-bike of via een P+R. Maastricht Bereikbaar en project Noorderbrugtracé bieden daarvoor allerlei voordelige reisacties aan. Daarmee kan iedereen goedkoop naar, van en door Maastricht reizen en de verkeershinder overbruggen. Denk aan € 2,- trein- en buskaartjes, een gratis maandabonnement voor P+R Maastricht Noord voor huidige abonnementhouders, en gratis gebruik van het nieuwe fietsdeelsysteem in de stad. Kijk voor alle reisacties en tips voor automobilisten op: www.maastrichtbereikbaar.nl/noorderbrug.

Lees vorig bericht

Buiten tekenen in de zomervakantie

Lees volgend bericht

Biekletste met Hub Jacobs uit Ulestraten