Avontuur in het kabouterbos poppenkastvoorstelling in de tuin

Onder hoge bomen, tussen de varens, diep in het bos, zie je heel soms de kabouters op het zachte mos. Luister en kijk maar allemaal, hier komt een speciaal verhaal.

Afsluiten zomervakantie
Om samen de zomervakantie goed af te sluiten verzorgt bibliotheek Meerssen op woensdag 23 augustus een gezellige poppenkastvoorstelling in de tuin van de bieb. De voorstelling ‘Avontuur in het kabouterbos’ speelt van 14.30 tot 15.30 uur. Niet getreurd, ook als het weer niet meezit dan gaat de voorstelling gewoon binnen door!

Kabouters bestaan
Papa kabouter maakt ondanks de rommel in het bos een heerlijke maaltijd. Als de ketel met eten gestolen wordt door een ondeugende bosbewoner dan komt Nisse, de oudste kabouterjongen, in actie. Of je het gelooft of niet, kabouters bestaan!

Gratis voorstelling
Voor alle kinderen vanaf 3 jaar. Reserveren via 043 364 24 11 of info@bibliotheekmeerssen.nl.

 

 

Lees vorig bericht

Biekletste met Hub Jacobs uit Ulestraten

Lees volgend bericht

Oranjeleeuwin Vanity Lewerissa gehuldigd