Biekletste met Hub Jacobs uit Ulestraten

In de volgende aflevering van Biekletse wordt het team van Meer TV, met een stuk greumelevlaai, ontvangen door Hub en Finy Jacobs uit Ulestraten. Als je Hub Jacobs zegt kennen de meeste mensen hem als Hub van de Bekker. Hij volgde zijn vader op in de bakkerij. Naast het bakker zijn heeft Jacobs nog een grotere passie en dat is muziek. Iedere zondag na carnaval organiseert Jacobs Hoes, Hoes, Heilhoes. Dit is een oude traditie waarbij kinderen door Ulestraten lopen en bij diverse huizen snoep toegeworpen krijgen.

Wilt u over dit alles meer te weten komen? Kijk dan vanaf zondag 13 augustus vanaf 08:00 uur tot en met dinsdag 15 augustus 23:00 uur ieder uur, na Meer Actueel, naar Biekletse met Hub Jacobs.

Lees vorig bericht

Noorderbrug afgesloten

Lees volgend bericht

Avontuur in het kabouterbos poppenkastvoorstelling in de tuin