Gemist Meer/Actueel 13 augustus : Met de brandweerauto naar Kosovo- Oranje leeuwin Lewerissa onthaald- Plaatsen van drempel Ulestraten

Meer/Actueel van zondag 13 augustus 2017 met o.a. :

Met de brandweerauto naar Kosovo
Met een brandweerauto naar Kosovo. Dat is wat Wim Beerens gaat doen. Op 3 september vertrekt hij samen met Paul Curfs en Jos Kallen na een stevig ontbijt op Buitengoed Vaeshartelt, richting Gjakova, om een brandweerauto te brengen. Een idee wat niet zonder reden ontstaan

Oranje leeuwin Vanity Lewerissa feestelijk onthaald
Het zal u wel niet ontgaan zijn, de nederlands voetbalvrouwen zijn vorige week europees kampioen geworden. In de finale werd tegenstander Denemarken verslagen met 2-4. In de Zeven Bronnen in Maastricht, waar ook veel meerssenaren wonen, is Oranjeleeuwin Vanity Lewerissa feestelijk onthaald.

Olie op het wegdek in Bunde
In de Prins Clauslaan in Bunde is de weg aan beide kanten bedekt met een flinke laag olie. De olie is alleen van dichtbij te zien waardoor er, volgens omwonenden, verschillende mensen zijn uitgegleden. Ook in de Prins Johan Frisolaan en de Prins Constantijnlaan ligt olie op het wegdek. Wie of wat de olie heeft verloren is niet bekend.

Kindervakantiewerk Meerssen van start
Kindervakantiewerk meerssen gaat, na weken van voorbereiden, starten met hun werkweek. Van maandag 14 augustus t/m vrijdag 18 augustus verwelkomen zij aan hun nieuwe locatie aan de proost de beauforstraat 244 kinderen.

Plaatsen van drempels in Ulestraten
De gemeente gaat maandag 14 augustus een drempel plaatsen op de toegangsweg naar Ulestraten ter hoogte van Kasteel Vliek aan de St. Catharinastraat. Het fietspad als zowel de woningen en bedrijven blijven wel toegankelijk. Arriva zal de plaatselijke dienstregeling uitvoeren via een omleidingsroute.

De zomerse 50
Meer/Vandaag zendt deze zomer de Zomerse 50 uit, de hitlijst met de meest populaire zomerhits aller tijden. De Zomerse 50 2017 is via Meer/FM te horen komende vrijdag tussen 14:00 en 18:00 uur

Charlemagne Preuvefestijn
Preuve, drinke, geneete en beleve dat gaat volgende week voor de vijfde keer gebeuren op de markt in Meerssen. Dan wordt het Charlemagne Preuvefestijn gehouden.

Gepresenteerd door Lilian Lemmens

 

Lees vorig bericht

Schutterij Remigius in het programma Min of Meer

Lees volgend bericht

Rundje Catsop