Het spookt in de raadzaal

Het is momenteel stil wat betreft de politiek in verband met het zomerreces. Maar die stilte in de raadzaal is deze week plotseling doorbroken. Vreemde geluiden en verschijningen hebben bezit genomen van de politieke vergaderzaal in de aula van de voormalige IVOO-school aan de Proost de Beaufortstraat.

Spookhuis
Wat is er gaande? Maandag is Kindervakantiewerk Meerssen van start gegaan, dit jaar met het thema “Kermis “, op de nieuwe lokatie aan de Proost de Beaufortstraat. En wat is een kermis zonder een spookhuis…
Diverse vrijwilligers zijn daarom dagen in de weer geweest om op de plek waar door het jaar de gemeenteraad vergadert, een spookhuis te realiseren. Een gangenstelsel met griezels, lichteffecten en enge geluiden, werd door de deelnemende kinderen dinsdagavond  getrotseerd. Het vormde het sluitstuk van een spooktocht door Meerssen, eerder die avond.

Lees vorig bericht

Biekletste met Hub Jacobs (video)

Lees volgend bericht

Cultureel Cafe