Kuns in Hoes in Ulestraten

Op zondag 3 september a.s. houden een vijftal kunstenaressen een expositie in de Kasteelstraat 48 te Ulestraten. U bent van harte uitgenodigd om de bijzondere olieverf schilderijen van Carine Meunier en de structuur/ acryl schilderijen van Marlies Gulikers  te bewonderen. Zo ook de sculpturen van Dawaa Huizinga en de Encaustic Art, met demonstratie,  van Hella Frusch. Het geheel wordt gecompleteerd met prachtige gedichten van Annemarie Gulikers, die zij desgewenst zelf voordraagt.

Gevarieerd aanbod
Een bijzonder gevarieerd aanbod van kunst, in een huiselijke sfeer  geëxposeerd. Vandaar de naam: “Kuns in Hoes”. De expositie is te bezichtigen van 11.00 tot 17.00 uur. Wij zien ernaar uit om u dan te ontmoeten en  u bent  dan ook van harte welkom.

Lees vorig bericht

Cultureel Cafe

Lees volgend bericht

Auto botst tegen woonhuis op de Gansbaan