Gemist Meer/Actueel 20 augustus : Schutterij St. Remigius houdt bondsfeest – Nieuw kunstwerk voor 11000 euro- Inbraakgolf in Meerssen

Meer/Actueel zondag 20 augustus 2017 met o.a. : 

Schutterij St. Remigius houdt bondsfeest
Schutterij Sint Remigius organiseert in het weekend van 26 en 27 augustus het bondsfeest. De laatste keer dat dit is gebeurd was in 2012. Iedere schutterij is om de vijf jaar aan de beurt om het evenement te organiseren.

Nieuw kunstwerk kost 11000 euro
Er komt een nieuw kunstwerk ter vervanging van het kunstwerk “Stier Lascaux I”, die in april 2016 is gestolen op de rotonde bij het tankstation Esso. 

Charlemagne Preuve Festijn
Burgemeester Clermonts heeft zaterdag het 2-daagse charlemagne preuve festijn geopend. Het festijn wordt voor de vijfde keer gehouden. In de toekomst wil de organisatie het charlemagne preuve festijn uitbreiden door samen te werken met de gemeente en meer lokale ondernemers.

BMW cabrio gestolen in parkeergarage
In de parkeergarage aan de Stationstraat in Meerssen is in de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 augustus een BMW Cabrio gestolen. En er is niet alleen een BMW gestolen, in een tuinhuisje aan de Dominicus Hexstraat in Meerssen-West zijn er ook drie crossmotoren ontvreemd.

Inbraak in restaurant Gaar
Ook in restaurant Gaar aan de Klinkenberg in Rothem is in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken. De dieven hebben geld buitgemaakt. 

Auto botst tegen woning
Op de Gansbaan in Meerssen is woensdagmiddag een auto tegen een woning gereden. De bestuurder van de auto heeft per ongeluk het verkeerde pedaal ingedrukt. 

Auto vliegt in brand
Op de Prinses Ireneweg in Bunde is dinsdag rond half 10 ‘s ochtends een auto in brand gevlogen. De brandweer heeft de auto geblust; er zijn geen slachtoffers gevallen. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.

Dogan Golpek debuteert in betaalde voetbal
Meerssenaar Dogan Golpek heeft vrijdag zijn debuut gemaakt in het betaalde voetbal bij MVV Maastricht.

KVW Meerssen – bad-eendenrace
244 kinderen hebben afgelopen week meegedaan aan het kindervakantiewerk Meerssen met het thema pret op de kermis. 

Gepresenteerd door Rachelle Bouvrie

 

Lees vorig bericht

Feestweekend Schutterij Remigius

Lees volgend bericht

Kunstroute Kuns in ’t dörrep 3 september 2017