2de Braderie “Rothem” SJWR zondag 10 september 2017

Na een verregende 1ste braderie doen we het gewoon weer een keer over, in samenwerking met Euromarkt st. Christoffel organiseren we op zondag 10 september 2017 opnieuw een Braderie. De Braderie begint om 10.00u en eindigt om 18.00u en dit in de straten Kerkweg en Pastoor Geelenplein en bij succes zullen deze uitgebreid worden. Wat kun u verwachten meer dan 80 kramen voor ieder wat wils  eetkramen kinderattracties enz. en een gezellig terras met muziek voor afsluiting van deze dag.

Dus mensen laat zien dat u voor Rothem leeft en kom allen gezellig naar de Braderie in Rothem. Helaas kunt u als particulier geen kraam huren maar wel voor de middenstand die hier interesse voor hebben, dit kunt u doen door te mailen met   — euromarkt@home.nl —  de Entree is gratis!!!!!

Met vriendelijke groet,
Braderie “Rothem”
SJWR Rothem

Lees vorig bericht

Gäöls mannenkoor GMK zoekt nieuwe leden

Lees volgend bericht

Groot Meerssen Toernooi in Rothem