Buurtbus Gäöl binnenkort op zaterdag

De buurtbus Gäöl e.o. gaat vanaf zaterdag 2 september iedere zaterdag rijden tussen Geulle en Meerssen. De dienstregeling start vanaf 9:00 uur richting Meerssen via Bunde. De laatste rit vanuit Meerssen arriveert om 17:30 uur in Geulle. Voor de aankomst- en vertrektijden kunnen de borden bij de bushaltes geraadpleegd worden of via OV-9292.

Vrijwilligers gevraagd
De buurtbus Gäöl e.o. kan nog een drietal chauffeurs gebruiken als vrijwilliger. Daarnaast kan de bus rijden door de sponsoren die op de bus te zien zijn. Het bestuur van de stichting laat weten dat nog één reclame-plaats vrij is op de buurtbus. Reizigers kunnen betalen met de OV-chipkaart, betalen met pinpas of cash een kaartje kopen. Meer info over de buurtbus is te vinden op BuurtBusGeulle797@kpnmail.nl

Lees vorig bericht

Gestolen kunstwerk wordt vervangen

Lees volgend bericht

Dagwandeling door het drielandengebied