Dagwandeling door het drielandengebied

IVN Meerssen organiseert op zondag 3 september een mooie dagwandeling van ongeveer 14 km door het drielandengebied vanaf de kerk in Holset. Op deze wandelroute richting Harles en Vijlen lopen we deels door weilanden met mooie vergezichten en deels door het Malensbos en het Holsetterbos weer naar het beginpunt in Holset. Een mooi natuurgebied, maar we passeren ook bezienswaardigheden zoals Kasteel Vaalsbroek, Kasteel Lemiers en vele vakwerkhuisjes.

Vertrek
We vertrekken om 09.30 uur vanaf de parkeerplaats achter het station in Meerssen (ev.carpoolen) en de wandeling begint om 10.15 uur bij de H.H.Lambertus en Genoveva Kerk adres: Holset 66 6295 ND Holset. Iedereen is welkom, ook niet-leden. Stevige wandelschoenen zijn aan te raden. Wandelgidsen zijn Riet Hautvast 043 3475663 en Annie Hupkens 043 3472590

Lees vorig bericht

Buurtbus Gäöl binnenkort op zaterdag

Lees volgend bericht

Stations Heuvellandlijn in miniatuur