Gäöls mannenkoor GMK zoekt nieuwe leden

Na een korte zomerstop gaat de GMK TOUR 2017 binnenkort weer van start. Feestvieren is leuk, heel leuk zelfs, maar na zo’n jubileumperiode is het zaak om vooruit te kijken naar de toekomst van het koor. En die toekomst vraag om nieuwe en liefst jonge leden!

Om aan het begin van een nieuw muzikaal seizoen maar meteen de koe bij de horens te vatten, houdt het Gäöls Mannenkoor een OPEN REPETITIE op 13 september a.s. voor enthousiastelingen van 18 tot 80+ jaar uit Geulle, Bunde, Meerssen, Ulestraten, Stein, Elsloo en verdere omgeving. Zij kunnen kennismaken met het koor en vrijblijvend komen luisteren en – als ze willen – een stukje meezingen. Notenkennis is geen bezwaar. Gevoel voor muziek en lol om te zingen zijn veel belangrijker.

Je zult merken, dat de sfeer in het koor er een is van hard werken als er gestudeerd wordt, maar ook op een kameraadschappelijke wijze met elkaar omgaan in de pauze en na afloop van de repetitie. Is de belangstelling eenmaal gewekt, dan kan men direct kandidaat-lid worden voor een halfjaar zonder dat contributie betaald hoeft te worden.

Mocht onverhoopt het zangniveau van het kandidaat-lid zodanig zijn, dat voortzetting muzikaal gezien zinloos is, dan wordt dat in een persoonlijk gesprek met hem besproken. Dus: muzikaal moedige mannen kom naar onze OPEN REPETITIE op woensdag 13 september a.s. van 19.30 – 21.30 uur in Gemeenschapshuis de Kollekamp, Heerenstraat 77, 6237 NC Moorveld. Neem gerust uw partner mee. Ook uw buurman is van harte welkom! Verdere informatie bij Harrie Peil, secretaris, tel.3649754 of via h.peil@gmk-geulle.nl.

Lees vorig bericht

Smultoch 10 september inschrijving nu geopend!

Lees volgend bericht

2de Braderie “Rothem” SJWR zondag 10 september 2017