Smultoch 10 september inschrijving nu geopend!

Zondag 10 september a.s. organiseert CV de Aanhawwersj de derde Meersjense Smultoch!

Wij nodigen u nu al graag uit voor deze “heerlijke tocht”. Tijdens de vorige edities van deze Meerssense activiteit hebben de deelnemers genoten van de prachtige wandeltocht en de culinaire gerechten en de bijbehorende lekkere drankjes! Wij hebben een nieuwe wandeltocht voor u uitgezet en deze brengt u weer langs de mooiste en zeldzame plekjes die Meerssen te bieden heeft.

Ook dit jaar kunt u deelnemen aan de “lange” of de “korte” smultoch! De lange wandeling is ca. 12 kilometer en de korte is ca. 6 kilometer lang.

Vertrek van de wandeling gebeurt vanaf de St. Remigius schutterswei gelegen Tussen de Bruggen in Rothem – Meerssen. Starttijden vanaf 10 uur in de ochtend tot 12 uur. Voordat u vertrekt wordt u eerst getrakteerd op een lekker stukje Limburgs gebak met een kop koffie of thee, of voor de kids een glaasje fris.

Tijdens de wandeling verzorgen de dames en de heren van C.V. de Aanhawwersj voor een aantal heerlijke hapjes en drankjes, voor jong en oud, zodat u genoeg energie heeft om deze fantastische wandeling tot een goed einde te brengen. Bij terugkomst staat de barbecue klaar en krijgt u “een verrukkelijk  aangekleed stukje vlees”. In samenwerking met Maurice Kikken zijn er een aantal heerlijke gerechten samengesteld.

Aan deze culinaire smultocht kunt u deelnemen voor slechts €11 voor volwassenen en kinderen tot en met 10 jaar €5,50. Inschrijven kan nu via smultocht@cvdeaanhawwersj.nl
Opgave is definitief zodra u het inschrijfgeld heeft overgemaakt naar CV de Aanhawwersj. Bankrekeningnummer NL 78 RABO 01326 97 173 o.v.v. Meersjense Smultoch, naam en aantal personen.

Wij heten u van harte welkom, tot ziens op 10 september.

Lees vorig bericht

Stations Heuvellandlijn in miniatuur

Lees volgend bericht

Gäöls mannenkoor GMK zoekt nieuwe leden