Stations Heuvellandlijn in miniatuur

In navolging van de enthousiaste reacties van vorig jaar opent Ontmoet Anna ook dit jaar haar deuren voor publiek tijdens Open Monumentendag 2017. Dit jaar met een heel speciale expositie! Modelbouwers Bert Senden en Johan Moors  tonen miniaturen van de historische stations en bijbehorend materieel op de Heuvellandlijn; station Maastricht, Meerssen,  Valkenburg, Schin op Geul, Klimmen-Ransdaal, Voerendaal en Heerlen. Een unieke expositie, mét de rijke verhalen van Bert, Johan en Otto over de geschiedenis van dit prachtig stukje cultureel erfgoed.

Welkom
U bent van harte welkom zaterdag 9 en zondag 10 september tussen 13.00 tot 17.00 uur. Ook kunt u deelnemen aan de rondleidingen, die diverse malen tijdens de middag plaatsvinden. Nieuw is deze keer dat het hele station, óók de Stationschefswoning op de 1ste en 2de verdieping, tijdens rondleidingen zijn te bezichtigen.

Bij goed weer terras open
Tevens zijn onze Tafel van Anna en (bij goed weer) het terras geopend voor een lekkere kop koffie of een drankje al of niet met zoet of hartig lekkers uit onze regionale MisjMasj keuken. Een heerlijk rustmoment op uw fiets- of wandeltocht! Een ‘expo’ voor iedere liefhebber van monumenten, treinen, spoorstations, geschiedenis of verhalen en culinaire geneugten! Tot ziens in Station Meerssen op 9 en 10 september 2017.

Lees vorig bericht

Dagwandeling door het drielandengebied

Lees volgend bericht

Smultoch 10 september inschrijving nu geopend!