Groot Meerssen Toernooi in Rothem

Op het sportpark RVU in Rothem wordt komend weekend het Groot Meerssen Toernooi gehouden. Het is een jaarlijks voetbaltoernooi dat gehouden wordt voor de competitiestart van de diverse voetbalverenigingen uit de gemeente Meerssen.

Veteranen
Op zaterdag spelen de zeventallen van de veteranen van Geulsche Boys, VV Bunde, SV Meerssen, RVU en twee gastverenigingen Willem I en Haslou tegen elkaar. De eerste wedstrijd begint om 15:00 uur. Het veteranen toernooi duurt tot 18:00 uur.

Eerste elftallen en jong RVU
Op zondag treden de eerste elftallen van RKUVC, Geulsche Boys, VV Bunde SV Meerssen, RVU en jong RVU tegen elkaar aan. De wedstrijden starten om 13.00 uur. De finale wordt om 17:15 uur gespeeld. De organisatie hoopt op een geslaagd toernooi en een grote publieke belangstelling.

Lees vorig bericht

2de Braderie “Rothem” SJWR zondag 10 september 2017

Lees volgend bericht

Ulestraten een dorp op het plateau