Nieuws van ZijActief Moorveld

ZijActief Moorveld – Dinsdag 5 september – Jubileumdag
We openen het najaarsprogramma met een jubileumdag op dinsdag 5 september. Wie vieren ons gouden jubileum met een dagtrip naar het Brabantse land, waar we een klompenmakerij bezoeken en een boottocht over de Biesbosch maken. Na terugkomst in Geulle besluiten we deze dag met een feestelijk diner in Restaurant ’t Hepke. Aanmelden voor deze dag is helaas niet meer mogelijk.
Attentie: vertrek vanaf de Markt in Geulle op 5 september om 07.30 uur!

Dinsdag 3 oktober – Presentatie valpreventie
Op dinsdag 3 oktober organiseert Vrouwenvereniging ZijActief Moorveld een themabijeenkomst “Valpreventie”. De presentatie gebeurt door Fysiotherapie Snijders Elsloo/Stein.

Vallen is de meest voorkomende oorzaak van letsel door een ongeval bij ouderen. Met de juiste aanpak kan het valrisico bij ouderen effectief verlaagd worden. Met deze presentatie proberen we ouderen met een verhoogd valrisico te bereiken. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk voor alle inwoners van Meerssen, vrouwen zowel als mannen, leden en niet-leden.

De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 3 oktober, aanvang 14.00 uur in Gemeenschapshuis De Kollekamp te Waalsen.

Dinsdag 10 oktober – Ledendag Hiltho Horst
ZijActief Limburg organiseert dit jaar een Ledendag tijdens de Hiltho te Horst. Happy Beurs Day voor jou en je vriendin, zus en andere leuke vrouwen!

Op dinsdag 10 oktober 2017 gaan we naar de speciale jubileumeditie van de HILTHO in Horst. De HILTHO bestaat 50 jaar. Het evenement is één van de grootste lifestyle beurzen van Nederland. Met meer dan 350 stands is er veel te zien en te beleven. Van mode, sieraden, cadeauartikelen, verzorging, vakantie en vrije tijd tot wonen, interieur, tuin en buitenleven. Test de nieuwste elektrische fietsen, probeer de meest comfortabele bedden en laat je inspireren door de laatste trends op het gebied van gezonder leven en wonen. Tussendoor rust je uit op een van de vele terrassen en proeverijen onder het genot van een hapje en een drankje.

Back to the Sixties
In verband met het 50-jarig jubileum gaan we op de HILTHO dit jaar ‘Back to the Sixties’. Waag een dansje in de nostalgische spiegeltent, met de charme van weleer, op plaatjes uit de jaren ’60. Of neem een kijkje in de centrale hal waar een tafereel uit die tijd wordt nagebouwd. Hier vind je ook standhouders met zowel nieuwe producten, als producten van toen. Het wordt een feest van herkenning en verbazing. Laat je verrassen op deze unieke dag!

Het programma
Vanaf 10.30 Ontvangst met koffie/ thee
11.00-13.30 Een afwisselend programma, inclusief lunch:
Opening door voorzitter Marion Vreuls
Muzikaal intermezzo door de zingende slager uit Horst
Leon Ghielen vertelt leuke anekdotes over Ghielen Touringcarbedrijf
Annelies Hermans van afdeling Leeuwen vermaakt ons met ludieke en serieuze teksten en gedichten
13.30-18.00 Bezoek beurs
18.30 Vertrek bussen

Meld je nu aan!
Deelname kost €20,- inclusief entree, koffie/thee, lunch en consumptiebon. Niet-leden betalen € 25,-. De kosten voor de busreis zijn €10,-. De bus vertrekt vanaf de carpoolplaats te Urmond. Van Moorveld naar Urmond carpoolen we natuurlijk ook.

Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 5 september 2017 bij Marga Ghijsen, Eijkskensweg 39 te Geulle, telefoon 3646432. Bij aanmelding s.v.p. ook de eigen bijdrage voldoen (deelnamekosten € 20,00 plus € 10,00 buskosten). Geef bij de aanmelding s.v.p. ook op of je een auto ter beschikking hebt.

Lees vorig bericht

Ulestraten een dorp op het plateau

Lees volgend bericht

Onderhoud wegen