SV Meerssen verliest eerste wedstrijd in de hoofdklasse

SV Meerssen heeft bij terugkeer in de hoofdklasse de eerste officiële wedstrijd van dit seizoen verloren van VV Goes met 0-1. Thuis viel in de 72e minuut het enige doelpunt waardoor SV Meerssen verliest.

Verslag
In het eerste half uur ziet het er niet naar uit dat de terugkeer van Meerssen begint met een “valse start”. Na 5 minuten schiet Lloyd Borgers net over na een voorzet van Jasper Kuijs. Ook uit een voorzet van Jasper duikt Danny Goessens na 8 minuten vrij voor de doelman op. Deze laatste weet echter door snel  uit te lopen de inzet te blokkeren. In de 31e minuut ontstaat het eerste gevaar voor het doel van SV Meerssen. Een schot dat in doel lijkt te verdwijnen, wordt door Lennart Quaden met een uiterste krachtsinspanning tegen de paal getikt. De derde goede voorzet van Jasper Kuijs wordt na 35 minuten door Lloyd een meter naast gekopt. Tot de rust blijft vervolgens GOES de boventoon voeren en na de pauze houdt dit aan. Als Meerssen met 10 man verder moet na 2 onnodige gele kaarten voor George Simon, wordt de druk steeds groter. Halverwege de 2e helft komt de bal uit een scrimmage voor de voeten van Daniel Wissel. Die haalt van 10 meter uit en via de bovenhoek is het raak: 0 – 1. Meerssen krijgt 3 minuten later 2 hoekschoppen op rij en bij de 2e hiervan raakt Danny Goessens de bal niet goed bij de 2e paal. Met 10 spelers kan Meerssen geen vuist meer maken tijdens het slot van deze match. De tegenstander van zondag, Woezik uit Wijchen, begon met een 2 – 0 nederlaag bij Jong FC Den Bosch. Speelt Meerssen dit seizoen ook beter in de uitwedstrijden dan thuis? Vorig seizoen leverden de uitwedstrijden namelijk 36 punten op en thuis slechts 23.

Lees vorig bericht

Borstkankeronderzoek

Lees volgend bericht

Sportclubs leggen de lat hoog (video)