Besloten informatiebijeenkomst over Tihange

Er komt komende week een besloten informatiebijeenkomst voor politici over stralingsongevallen bij Tihange. De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 7 september.

Stelletje onwetenden
Mede organisator van de protestacties, waaronder de mensenketting afgelopen juni, Rob Hoenen heeft geprobeerd om zich aan te melden, maar kreeg als antwoord dat Burgers, natuur- en milieuorganisaties niet welkom zijn. Hoenen laat verder weten “Het lijkt erop dat er straks een WOB-verzoek nodig zal zijn om te weten te komen wat onze volksvertegenwoordigers wél mogen weten over Tihange en wij, de inwoners van Limburg, schijnbaar niet!?De Veiligheidsregio Zuid-Limburg heeft hiermee een nieuwe mijlpaal bereikt in haar poging om Tihange in de doofpot te duwen en de inwoners te minimaliseren tot een stelletje onwetenden…”.

Ook de pers is niet welkom.

Lees vorig bericht

Gemist Meer/Actueel 3 september: Sportclubs leggen lat hoog – Oud wethouder Kusters overleden- Besloten bijeenkomst over Tihange

Lees volgend bericht

Gemeentelijke website tijdelijk niet bereikbaar