Nieuwe afleveringen van de Flora en Fauna

Meer TV zendt vanaf vrijdag 8 september een nieuwe 4-delige serie uit over de “Flora en Fauna” Ditmaal opgenomen in het Ijzerenbos. Deze aflevering zijn gemaakt door Geullenaar Ton Vranken. Ton Vranken heeft ruim vier jaar beeld- en geluidopnamen gemaakt in het IJzerenbos en omgeving van Susteren. Meer dan 4500 uren is hij op pad geweest en daarnaast nog eens 500 uur achter de montagetafel gezeten om al het materiaal te bewerken tot een complete natuurcyclus van een jaar.

Uitzendschema ‘Flora en Fauna IJzerenbos Susteren en omgeving’
8 en 9 september: Lente
15 en 16 september: Zomer
22 en 23 september: Herfst
29 en 30 september: Winter
6 en 7  oktober: Alle jaargetijden (H)

Uitzendingen starten om: 9-12-16-18-20-22-24 uur!

 

Lees vorig bericht

VV RVU memoreert speler Dwight

Lees volgend bericht

Gäölsmannenkoor zoekt leden