SV Meerssen wint met 1-3

SV Meerssen heeft de eerste drie punten van het seizoen binnen. In de tweede wedstrijd in de hoofdklasse wisten de mannen van trainer Paul Meulenberg uit te winnen met 1-3 van SC woezik in Gelderland.

Verslag vanuit SV Meerssen
Meerssen komt in de 5e minuut al op voorsprong. Bij een diepe bal van Danny Goessens start Jordie van der Schoot precies op het goede moment, omspeelt de doelman en schiet de 0 – 1 op het scorebord. Meerssen blijft attent, geeft weinig weg en is gevaarlijk met diepe ballen. In de 35e minuut komt Jordie vrij doch de bal komt iets te hoog voor hem waardoor zijn lob over gaat. Lloyd kopt 3 minuten later net naast op voorzet van Jordie. Toch gaat Meerssen met een 0 – 2 voorsprong de rust in. Op slag van rust schiet Jordie namelijk van dichtbij raak. Een schot van 20 meter van Lloyd Borgers gaat in de 49e minuut net naast. Net nog binnen het uur zet Lloyd voor op Jordie doch deze krijgt de bal niet onder de gewenste controle en legt terug op Danny Goessens. In kansrijke positie raakt Danny de bal niet zoals hij zelf had gewenst. De bal zeilt net naast. In de 64e minuut scoort Jordie van der Schoot zijn derde doelpunt. Met een tegenstander op zijn huid pikt hij de bal mee en prikt deze in het doel (0 – 3). Door het niet goed uitspelen van Meerssen van man meer situaties  kruipt de thuisclub toch nog uit haar schulp. In de 77e minuut lijdt dit tot een kopbal die via de paal in de graaiende handen van doelman Lennart Quaden belandt. 4 minuten voor tijd duikt Jordie in vrije positie voor de doelman op. Deze laatste blijft in deze situatie echter meester. Aan de overzijde staat de paal bij een schot van 15 meter een tegendoelpunt in de weg waarna Lennart ten koste van een hoekschop redding brengt. Het tegendoelpunt komt er toch, en wel in de 92e minuut uit een strafschop via Gijs Diebels (1 – 3).

Lees vorig bericht

Golfclub Meerssen plaatst zonnepanelen

Lees volgend bericht

Stations op de heuvellandlijn in het klein (video)