Gemist Meer/Actueel 17 september : Wethouder Cortenraede meldt zich ziek- Sloop gaat beginnen voor komst Jan Linders- Kunst in 24 winkels

Meer/Actueel zondag 17 september 2017 met o.a.:

Wethouder Cortenraede meldt zich ziek
Wethouder van Rijswijk neemt voorlopig de portefeuille van wethouder Cortenraede over. Cortenraede heeft zich vorige week ziek gemeld tijdens de collegevergadering.

Appartementen gesloopt voor komst Jan Linders
De sloop van de appartementen op het St.Agnesplein in Bunde, gaat vanaf november van start. Er gaat dan plaats gemaakt worden voor de bouw van een nieuw appartementencomplex met onder andere een Jan Linders erin.

Crematorium
In herenhoeve Weerterhof in Bunde, komt nu daadwerkelijk het crematorium van uitvaartorganisatie Yarden. Eerst was dit nog onzeker, maar nu komt het er eindelijk.

Waterbassin Rothem
Avenue 2 is druk bezig om een bergbezinkbassin te maken in Rothem bij de witte hoek. Een bergbezinkbassin is een grote betonnen bergingskelder, die wordt gekoppeld aan het bestaande rioleringsstelsel.

 Agnes Jonkhout weer beter
Agnes Jonkhout zal de komende raadsvergadering, die op donderdag 28 september plaatsvindt, na een langere ziekteperiode weer aanwezig zijn.

PGM heeft kandidatenlijst bekend gemaakt
Partij Groot Meerssen heeft de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekend gemaakt. Bjorn Molling is ook deze keer weer de lijsttrekker.

Kunst in de etalages 
Kunstobjecten, schilderijen, keramiek en foto’s, dat is te zien in de etalages van 24 winkels in het centrum van Meerssen. Werken van professionele en amateurkunstenaars worden gedurende 1 week tentoongesteld in diverse etalages. Aan dit evenement werken meer dan 11 kunstenaars mee.

Gepresenteerd door Sabrina Claesens

 

Lees vorig bericht

RKUVC verliest met 7-0 en ligt uit de beker

Lees volgend bericht

Overige voetbal uitslagen 17-9-2017