SV Meerssen verliest

SV Meerssen heeft thuis verloren van UDI’19/CSU met 2-3.

Verslag van SV Meerssen
Het eerste kwartier lijkt er geen vuiltje aan de lucht. In de 3e minuut stopt doelman Koen van Boxtel met een reflex een fraaie omhaal van Jordie van der Schoot en in de 6e minuut schiet Lloyd Borgers net voorlangs uit een voorzet van Danny Goessens. Echter vanaf de 15e minuut dringt UDI meer aan. Eerst kopt Joep van Geelkerken net over, vervolgens wordt de bal uit een hoekschop op doel gekopt en door een Meerssen-speler voor de lijn weg geknald en tenslotte belandt in de 18e minuut de bal op de stip. Lloyd Borgers tikt een aanvaller aan als hij de bal wil spelen binnen de zestien. De “pingel” wordt benut door Rinke Pennings. Meerssen is duidelijk aangeslagen door deze 0 – 1 achterstand. En 4 minuten later scoort Sidney Gakpo met een schuiver zelfs de 0 – 2. Voor rust krijgt Meerssen nog enkele mogelijkheden om de stand een beter aanzien te geven. Zo gaat een vrije trap van Julien Rompelberg net naast en schuift Lloyd weg als hij van dichtbij wil in schieten. 3 minuten voor de pauze schiet Lloyd uit een voorzet van Paul Odekerken net over. Aan de overkant is het 5 minuten na rust wel raak via een kopbal van ex-Fortunees Roald van Hout (0 – 3). In de 55e minuut grijpt Lennart Quaden goed in bij een hoekschop. Twee minuten later verdwijnt een hoekschop van Ruud van Kempen via Rinke Pennings van UDI in het eigen doel (1 – 3). Dit doelpunt geeft Meerssen de kracht om nog eens alles uit de kast te halen. Vooral in de slotminuten leidt dit nog tot spannende situaties voor het doel van de gasten. Lloyd schiet eerst in de handen van de doelman en deze laatste stopt even later een hard afstandsschot van Danny Goessens. Paul Odekerken schiet in kansrijke positie van links net naast de verkeerde kant van de paal. Na 90 minuten brengt Michiel Knops de spanning volop terug als hij van dichtbij de bal binnen schiet (2 – 3). In een zinderende slotfase komt Meerssn echter niet meer langszij UDI.

Lees vorig bericht

Overige voetbal uitslagen 17-9-2017

Lees volgend bericht

Ingebroken in 17 auto’s