KZV Mastreechter Staar zoekt nieuwe leden

De KZV Mastreechter Staar zoekt mannen die het fijn vinden om te zingen. Zingen is gezond en vooral erg boeiend.

Als je lid wilt worden, ben je van harte welkom. Zangervaring is niet per se nodig. Een zangpedagoog zal je op een aangename manier bijspijkeren. Mannen aarzel niet en sluit je aan bij de collega-zangers om te zingen in binnen- en buitenland.

Als unieke uitdaging kun je als gastzanger deelnemen aan een of meerdere concerten. Daartoe zijn er mogelijkheden in 2017 zoals het concert met de Celtic Tenors op 7 november in Bielefeld en de kerstconcerten in december 2017 op diverse plaatsen in Nederland. Hiervoor is echter wel zangervaring vereist.

Je bent van harte welkom als zanger. Oriënteer je over de mogelijkheden om te zingen binnen de Staar en bekijk of zingen voor jou een boeiende vrijetijdsbesteding is. Een gezellig verenigingsleven wacht op je! Je kunt ook op een andere manier dan zingen een bijdrage leveren aan de Mastreechter Staar: als vrijwilliger kun je veel betekenen in de organisatie van de vereniging.

Ben je geïnteresseerd en wil je vrijblijvend nadere informatie, mail dan met ledenzaken@mastreechterstaar.nl of bel met Pierre Simons: 0610604942 of Jack Schoonbrood: 0621604009. www.mastreechterstaar.nl

Lees vorig bericht

Plaats vervangend kunstwerk bekend

Lees volgend bericht

Wethouder Cortenraede lijkt niet meer terug te komen