Plaats vervangend kunstwerk bekend

De gemeente Meerssen heeft het kunstwerk Uilenbos van kunstenaar Paul Beckers aangekocht. Dit kunstwerk vervangt het gestolen kunstwerk dat stond op de rotonde aan de Sint Josephstraat in Meerssen.

Hoek Charles Eijckstraat, Pastoor Sterckenstraat
Het nieuwe kunstwerk gaat geplaatst worden op de hoek Charles Eijckstraat, Pastoor Sterckenstraat in Meerssen. Het buurtnetwerk is akkoord gegaan met deze plek. Het kunstwerk, gemaakt van Cortenstaal, wordt 3:70m hoog en zal in oktober of november door de kunstenaar zelf geplaatst worden. Beckers laat Meer Vandaag weten blij te zijn met de plaats en aankoop van zijn kunstwerk. Eerst wordt onderzocht of er geen leidingen onder de grond liggen die de plaatsing kunnen hinderen, aldus de kunstenaar.

Lees vorig bericht

IVN lezing over paddestoelen

Lees volgend bericht

KZV Mastreechter Staar zoekt nieuwe leden