Gemist zondag 24 september: Inbraak in meer dan 17 auto’s – AED’s niet toegankelijk genoeg- Loos alarm

Meer/Actueel van zondag 24 september 2017 met o.a. :

Inbraak auto’s
In meer dan zeventie auto’s is in de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 september op de Trichterstraat en op de Papenweg in Bunde. Er zijn bij verschillende auto’s ramen ingeslagen en er is van alles meegenomen.

AED’s
Een fietser uit Voerendaal is in de Humcovenderstraat onwel geworden. Het gaat hierbij om een hartstilstand. Tijdens de reanimatie liepen de hulpverleners tegen een groot probleem aan, ze konden nergens bij een AED komen. Het CDA pleit nu voor openbare AED’s.

Cortenraede weg
VVD-wethouder Desiree Cortenraede lijkt voorlopig niet meer terug te keren als wethouder voor de gemeente Meerssen. Er is zelfs een grote kans, dat Cortenraede helemaal niet meer terugkeert.

Loos alarm
De Brandweer van Maastricht is afgelopen vrijdag uitgerukt voor een schoorsteenbrand. Bij aankomst bij de boerderijwinkel Huynen, leek het om een loos alarm te gaan.

Locatie plaatsvervangend kunstwerk bekend
De locatie waar het vervangend kunstwerk komt is bekend. De gemeente heeft het kunstwerk Uilenbos van de kunstenaar Paul Beckers gekocht.

AZ heeft uitlooptraining op veld SV Meerssen
De dag na de bekerwedstrijd MVV-AZ, kwam de ploeg uit Alkmaar naar het sportpark Marsana in Meerssen.

Bundermijt
Brasserie Bundermijt is afgelopen zondag na 7 stille jaren weer georganiseerd. Er waren 87 kraampjes en tijdens het hoogtepunt, namelijk de verschillende optredens van o.a. Anderkover en harmonie St. Agnes waren er 1250 bezoekers. 

Gepresenteerd door Sabrina Claasens

 

Lees vorig bericht

RKUVC wint Meerssense derby

Lees volgend bericht

AED’s niet toegankelijk genoeg