Nieuwsflits Marathon

Zondag 8 oktober is het zover. De jubileumeditie van marathon Meerssen, waar in het begin diverse gemeentes bij betrokken waren, organisatoren van andere lopen aan mee wilde werken en de marathon te laten eindigen buiten Meerssen, heeft Meerssen zich het sportiefste loopevenement nooit laten afnemen.

Elk jaar wordt de lat hoog gelegd om de kwaliteit van de loopwedstrijden en de gastvrijheid van Meerssen hoog te houden voor individuele lopers, bedrijventeams en lopersgroepen en publiek. Dit jaar is er een verbeterde tasaanname op een nieuwe beter bereikbare locatie, meer entertainment en sfeer. Naast de welbekende vlaai, water en sportdrank, worden de lopers extra in de watten gelegd, zodra ze over de finish komen.

Maar voor het zover is kunnen de kinderen aanstaande woensdag terecht bij de Rabobank Meerssen van 13.00 tot 15.30, Vivy, Danielle en Anouk zitten klaar om je te ontvangen, de Rabobank zorgt voor de bijbehorende presentjes. Neem even een bankpasje mee om in te schrijven. Daarnaast kan iedereen online inschrijven op www.marathonmeerssen.nl

Lees vorig bericht

AED’s niet toegankelijk genoeg

Lees volgend bericht

Ton Vandewall al 20 jaar als laatste over de finish